OJO NANGIS - VIVI ARTIKA ( OFFICIAL MUSIK VIDEO )

OJO NANGIS - VIVI ARTIKA (OFFICIAL MUSIK VIDEO MAHA LAJU MUSIK) Vocal: VIVI ARTIKA Songwriter: DARU JAYA ( NDARBOY GENK ) B.O n FRIEND Kendang-Reza Dory Drumer-Wheeto Ramirez Kyboard-Bayu Onyonk Gitar-Soepardi Aye Bass-Edug bass Suling-Prabaya Adji Kentrung-Maha Rendra MUSIK & VIDEO PRODUCTION Producer : MAHA LAJU MUSIK Video : APOW PICTURES Audio mixing mastering : BAYU ONYONK Record Studio : KERE MINGGAT SQUAD Propertis : KERE MINGGAT SQUAD ANGIN DALU - VIVI ARTIKA - https://youtu.be/jb2Xia3yLqo​ LAYANG DUNGO RESTU - MEME - https://youtu.be/EJ5hwRN1Q5I​ WES TATAS - SASYA ARKHISNA - https://youtu.be/eb7gC2vwpxk​ DADA SAYANG - DIANDRA AYU - https://youtu.be/ZKAb2E2nbqk LYRIC Mbiyen mbok perjuangke Saiki mbok sia siake Aku sing slalu ono pas kowe loro Pas kowe durung sopo - sopo Aku wis jogo ati Kowe dolanan neng buri Kabeh sing tak perjuangke sio sio Kowe milih karo sing luwih mulyo Bridge : Mesakke Atiku Yen tak teruske ro kowe Mending pisah, aku wes ra betah wes kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Reff : Ojo nangis sing uwes yo uwes seng ilang ben ilang cukup aku kelaran laran Aku nyerah seng bubrah ben bubrah kowe bakal ngerti larane naliko di tinggal pass jeru jerune kudune ngati ati opo meneh yen bab ati kudu mlaku dewe dewe larane tak tanggung dewe MAHA LAJU MUSIK Showbiz-085604444330 FOLLOW INSTAGRAM MAHA LAJU MUSIK- https://instagram.com/maha_laju_musik...​ MAHA PROJECT - https://instagram.com/maha_project_id....

Post a Comment

0 Comments