DADA SAYANG - DIANDRA AYU ( OFFICIAL MUSIK VIDEO )

DADA SAYANG - DIANDRA AYU (OFFICIAL MUSIK VIDEO MAHA LAJU MUSIK) Vocal: DIANDRA AYU Songwriter: R.HUSIN ALBANA B.O n FRIEND Kendang-Reza Dory Drumer-Wheeto Ramirez Kyboard-Bayu Onyonk Gitar-Soepardi Aye Bass-Edug bass Suling-Prabaya Adji Kentrung-Maha Rendra MUSIK & VIDEO PRODUCTION Producer : MAHA LAJU MUSIK Video : APOW PICTURES Audio mixing mastering : BAYU ONYONK Record Studio : KERE MINGGAT SQUAD Propertis : KERE MINGGAT SQUAD ANGIN DALU - VIVI ARTIKA - https://youtu.be/jb2Xia3yLqo LAYANG DUNGO RESTU - MEME - https://youtu.be/EJ5hwRN1Q5I WES TATAS - SASYA ARKHISNA - https://youtu.be/eb7gC2vwpxk LYRIC Rasane koyo ngene Yen lagi nandang kahanan Tak kuat kuatne ati Nadyan loro tenan Sing dikarepne selawase sesandingan Nyatane kabeh mung dadi kenangan Yen pancen mung semene Tresnomu kanggo awakku Yowes kudu tak lilakne Nadyan perih atiku Ninggalke aku we malah ro wong liyo Aku sadar wes raono artine Yowes dada sayang dewe wes rak dadi siji Sing ati ati nggon bebrayan Tak dongake tresno nyawiji Yowes dada sayang, lilo ora tak gondeli Amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki Yen wonten kurang, ngapunten kulo Cukup ngerti wae setyomu mung semono MAHA LAJU MUSIK Showbiz-085604444330 FOLLOW INSTAGRAM MAHA LAJU MUSIK- https://instagram.com/maha_laju_musik?igshid=5s5lkktjxj28 MAHA PROJECT - https://instagram.com/maha_project_id?igshid=1jkovmya50qg6

Post a Comment

0 Comments