YENI INKA - SEPINE ATI ( @Darno Nyong ) Girap - Girap Musik | Terbaru Lagu Ambyar

Judul Lagu : SEPINE ATI SongWriter : Darno Nyong Singer : Yeni Inka Musik : Anugerah Girap -Girap Musik Keybord Aranger : David Hermawan kendang: Wahyu Keple melody : Cliwon /Tabi'in videos By :GGM videos X Infira Broadcast Shooting All Crew : Mas Taufik,Kukuh,diding Audio by:Tunggal Jaya Digital Sound(Mas Owi) operator Mixing :Wahyu Varo Lirik : Lintang lintang ono ing wengi iki Seng gelem ngancani saben wengiku Bulan bulan tolong sampekno Salam iki kanggo sing wis nglarani aku Tolong ojo ngecewakne aku seng wes berjuang Tolong ojo ngecewakne ati iki ngeliyo Biyen tahu ngancani saiki ono ngendi Langit wengi iki kroso sepi ning ati Neng kene aku ngenteni sliramu Karo nyawang lintang wengi iki Kroso sepi ning ati Kami Telah Mendapat Izin Dari Pencipta Lagu Sepine Ati/Mas Darno Nyong,untuk Mengcover Lagu ini. jangan Lupa Tonton Juga Tonton Video Originalnya Juga Ya Lur : https://youtu.be/E7SB-5IoWv4 #yeniinka #yeniinkaterbaru #sepineati #darnonyong

Post a Comment

0 Comments