Iso Tanpo Kowe - Alindra Musik (Live Cover) by ianyola

Lirik Iso Tanpo Kowe - Alindra Musik (Live Cover) by ianyola Ademe wengi iki Ngelingke sumpah lan janji Sing wis mbok blenjani Karo kowe cah ayu sing wis gawe tatu Teko neng uripku Semilir angin dalu Ngelingke esem guyumu (soyo nambah jeru) Jeru tembus neng dodo mergo mbok tinggalno Kowe milih wong liyo Reff: Opo ra ngelingi Sopo sing ngancani Sopo sing nulungi pas kowe susah ati Sakiki wis bedo Kowe ninggal lungo Soyo nambahi loro Pancen iki dalane Tak kuat''ke tak ikhlas''ke Nanging bakal tak buktekne Dongaku nggo kowe langgeng selawase Aku iso tanpo kowe Tutukno lakumu Rasah mikir aku Mergo aku wis ra tatu Songwriter: Sathya Indra x Gupe Prasetya Original Song: https://www.youtube.com/watch?v=_bXuUV-3q7A&ab_channel=AlindraMusik Gear Kami : Gitar : https://t.productlink.io/b11caf Kamera : https://t.productlink.io/b11cag Mic : https://t.productlink.io/b11cah Soundcard : https://t.productlink.io/b062qak Follow akun Instagram kami : @ianyola_official #ianyola #IsoTanpoKowe

Post a Comment

0 Comments