ANGIN DALU-VIVI ARTIKA (OFFICIAL MUSIK VIDEO)

VIVI ARTIKA - ANGIN DALU ( Official Musik Video ) MUSIC PRODUCTION Executive Producer : MAHA LAJU MUSIK Songwriter: Kuncung Majasem Vocal: Vivi Artika B.O n FRIEND Kendang-Reza Dory Drumer-Whetoo Kyboard-Bayu Onyonk Gitar-Soepardi Aye Bass-Edug bass Suling-Prabaya Adji Kentrung-Mr.Dharcuk Showbiz-085604444330 MUSIC VIDEO PRODUCTION Producer: MAHA LAJU MUSIK Video: APOW PICTURES Lirik Lagu Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo Rosoku ora ilang Tresno neng jero dodo Seng tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawae loro Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Post a Comment

0 Comments