Musik, Betalingstoiletter og Gangsters

Hva' så gangsters. Jeg er tilbage efter en kort pause på grund af andre omstændigheder med den her video om Musik, Betalingstoiletter og Gangster. Jeg har brugt lang tid på den, så det har ikke været det hele der har været en pause, og synes selv at den er blevet grineren, så håber også at i kan lide den. Jeg er ved at have styr på hvordan, jeg gerne vil have at mine videoer skal være, så i kan godt forvente at der vil komme videoer op på kanalen mere konsekvent, mindst 1 video om måneden, som også er gennemarbejdet, så forhåbentlig er der stadig nogen som gider at se med. Hvis du vil se mere til mig, så kan du følge nogle af mine andre sociale medier herunder.✌️ ➤ ZwooshEkstra: https://www.youtube.com/channel/UC-jIuCFdD-szyCuR-vMW7oQ ➤ Twitter: https://twitter.com/ZwooshTV ➤ Mail: [email protected] ➤ Musik: https://www.youtube.com/watch?v=5cmlgvekbYY Teksten til sangen: hey skr skr ahh yeah Omkvæd 1 gangsteren her skal du ikke provokere medmindre du gerne vil græde lidt mere så lad være med at chikanere mig, mongol ellers får du med min spritnye vandpistol gangsteren her skal du ikke provokere medmindre du gerne vil græde lidt mere så lad være med at chikanere mig, mongol ellers får du med min spritnye vandpistol Vers 1 jeg bruger ikke min sikkerhedssele i flyet og har fået en mega skade på 2 sting syet den mest savage rapper i danmark, så fuck dig at lave telefonfis er hverdag for mig jeg kører altid over for rødt i GTA og har skejser nok til en rød Toyota så du kan bare komme an, hvis du tør en der er så gangster har du aldrig set før jeg kan også virkelig mange spanske ord amigo, mucho, por favor alle, heute, zwei, polizei det var tysk men også pænt fucking sejt jeg spiser af bland selv slikket inden jeg betaler og at løbe på gangene er et af mine specialer så jeg valgte ikke selv det her gangster liv, nej det her gangster liv, det valgte bare mig Omkvæd 2 gangsteren her skal du ikke provokere medmindre du gerne vil græde lidt mere så lad være med at chikanere mig, mongol ellers får du med min spritnye vandpistol gangsteren her skal du ikke provokere medmindre du gerne vil græde lidt mere så lad være med at chikanere mig, mongol ellers får du med min spritnye vandpistol Vers 2 om jeg kører med cykelhjelm, glem det ser du mig med hænderne på styret er du heldig nogen siger, at det er mega farligt jeg siger bare, sig det til artigeardit fordi det her det er ægte gangster rap jeg har crazy mange v-bucks og det er no cap jeg har også massere drip ice fordi min fryser er i stykker, ikke så nice jeg har været bad ass lige siden jeg var fem i skolen var konteret som mit andet hjem så hvor meget street credit jeg har, massere pas på ellers så pifter jeg din cykel spasser jeg er ikke stille når jeg er på biblioteket og er ligeglad med hvad der står på skiltet så jeg valgte ikke selv det her gangster liv, nej det her gangster liv, det valgte bare mig Omkvæd 3 gangsteren her skal du ikke provokere medmindre du gerne vil græde lidt mere så lad være med at chikanere mig, mongol ellers får du med min spritnye vandpistol gangsteren her skal du ikke provokere medmindre du gerne vil græde lidt mere så lad være med at chikanere mig, mongol ellers får du med min spritnye vandpistol Outro jeg har også spist en chili som var mega stærk

Post a Comment

0 Comments