HAPPY ASMARA - L D R | Layang Dungo Restu | (Official Musik Video)

HAPPY ASMARA - L D R | Layang Dungo Restu | (Official Music Video) Executive Producer : Fortuna Enterprise MUSIC PRODUCTION Songwriter: Justin Lie Vocal: Happy Asmara MUSIC VIDEO PRODUCTION Producer: Fortuna Enterprise Video: Fortuna Pictures Music by : Music Interactive https://instagram.com/musicinteractive?igshid=dlnt7o7w275p Location : Luv Kitchen Lounge Kediri Lyric Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe Soyo ngampet gede roso katresnanku Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke Tunggulahku dan jaga hatimu untukku Donga’no aku karo restumu Sabar ngenteni tekan baliku Tak jogo roso kanggo awakmu Semoga dirimu juga begitu Reff: Roso sayang iki ra biso lali Nganti mbesok tekaning mati Janji tulus ra mung ono ing lathi Mantep roso lan jiwo rogo iki Tak titipke layang kangenku iki Mugo biso nambahi ati Panyuwunku siji kanggo awakmu Njogo roso lan katresnanku TONTON JUGA VIDEO LAIN DARI KAMI :___________________________________________ 1.GOLEK LIYANE -HAPPY ASMARA http://bit.ly/GoLi-YT 2.DEWE WANI-SAFIRA INEMA http://bit.ly/Dewe-YT 3.MOLAK MALEK CERITO-YUNI VEBRA http://bit.ly/Malik-YT 4.SORRY SORRY YANK JIHAN AUDY http://bit.ly/Yank-YT 5.SIRO-DEWA KIPLI http://bit.ly/Siro-YT 6.DITINGGAL PAS SAYANG -YUNI VEBRA http://bit.ly/PasSayang2-YT 7.NGELEBUR WELAS- ARNILLA PUTRI http://bit.ly/NgWel-YT 8.HAPPY ASMARA - PREI LAYANGAN http://bit.ly/PreiLay-YT 9.SAFIRA INEMA - AKU SING BERJUANG WONG LIYO SING NYAYANG http://bit.ly/Nyayang-YT 10.ROSYNTA DEWI - COBO KOWE DADI AKU http://bit.ly/CuKoDA-YT 11.HAPPY ASMARA - LALI RASANE TRESNO http://bit.ly/LaliTres-YT 12.YUNI VEBRA - NUTUPI LARAKU http://bit.ly/NULAR-YT 13.HAPPY ASMARA - NDASKU MUMET NDASMU PIYE http://bit.ly/NDASKU-YT 14.JIHAN AUDY - SAKITNYA MERINDU http://bit.ly/SaMer-YT 15.HAPPY ASMARA - PERGI HILANG DAN LUPAKAN http://bit.ly/PHDL-YT 16.ROSYNTA DEWI - WES SUWE http://bit.ly/Suwe-YT 17.FIRA AZZAHRA - ASW (Aku Sayang We ) http://bit.ly/ASW-YT 18.HAPPY ASMARA - GOLEK LIYANE DJ REMIX http://bit.ly/golekliyane-YT 19. YUNI VEBRA - ATI SING LIYO http://bit.ly/AtiSingLiyo-YT 20. JIHAN AUDY - DIPIKIR KARO NGOPI http://bit.ly/DIKANGO-YT 21. DEWI AYUNDA - TAK MILEH DEWE http://bit.ly/TMD-YT 22. SAFIRA INEMA - OJO DIPIKIR JERU http://bit.ly/ODJ-YT 23.Fira Azzahra - Tak Lalekne Kowe. http://bit.ly/TLW-YT #FE #LDR #happyasmara Subscribe : http://bit.ly/SubsFortunaEnterprise Follow us : Facebook : Fortuna Interprise Instagram : @Fortuna_Enterprise FORTUNA ENTERPRISE's Youtube is under management of: dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm

Post a Comment

0 Comments