Amung Muspro - Vivi Voletha ( Official Musik Video )

Bismillah Judul : Amung Muspro Singer : Vivi Voletha Songwritter : Kukuh Prabawa Aransemen Musik : VL Musik Violin : Sholadi Video : Achmad Ari location : Pantai Drani Team Kerja - @Ayasapip - @Achmad Aril - @wsoladi - @senoaji Liric Janjimu wis ora bisa tak ugemi. Ning mburiku jebul sira mblenjani. Wis ra perlu sliramu tak enteni. Rika bali ingsun wis ora sudi. Perih rasane njeru dhadha iki. Welas asihku malah mbok apusi. Pancen tresna iki ra bisa nyawiji. Lelakon iki tak pasrahke mring Gusti. Tan kuwawa... Ngempet larane tresna.... Jebul janji-janjimu amung muspro. Sira tega lunga karo wong liya. Ninggal jeruning tatu ana ing ndhadha. Prasetyamu kabeh amung semu. Banget wis gawe kuciwaning atiku. Banjur saiki sliramu wis mlayu. Kabeh tresnamu jebule mung palsu. Keranta ranta ning ati rasane. Tresnaku malah mbok sia-sia'ke. Uwis cukup semene awak'e dewe. Lahir trusing batin bakal tak lilakne. Jangan lupa like, commend dan Subscribe channel ini agar aku selalu semangat dalam membuat karya : D #AmungMuspro #Vivivoletha

Post a Comment

0 Comments